jeg har haft en del forskelligt guitargrej gennem tiden, og har derfor også af og til noget til salg. jeg har på det seneste kastet min kærlighed på gamle guitarer, så giv gerne et praj hvis du har noget du gerne vil af med.

jeg har i mange år fortrinsvist spillet på telecaster og jazzmaster, og ind imellem også strat. det sidste år har mine foretrukne guitarer dog været es330, es125 og en akustisk lg-0, da lydidealet er drejet mod det mørke. telecasteren bruges dog stadig til det lidt mere rå.

af amps har jeg i lang tid brugt vox ac30 og jtm45, men det sidste stykke tid har jeg mest spillet på en fender vibroverb, der er blevet modificeret lidt hist og pist. den har en dejlig stor cleanlyd, og med reverb er den perfekt til støj, pop, shoegaze, country og bluesy rock'n roll.

af pedaler bruger jeg mest drive i form af proco rat, tubescreamer, sd-1 samt reverb og tremolo, tilsat delay fra en memory man. jeg eksperimenterer endvidere lidt med chorus, phaser, reverse reverb og ebow. til alle spørgsmål vedrørende gear, kan jeg på det varmeste anbefale ham her: lars vad.

til top